Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Østlandske Montasje AS sin nettside ostlandske-montasje.no. Østlandske Montasje AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Østlandske Montasje AS. Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Østlandske Montasje AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
- Firmanavn
- Kontaktperson
- Firmaadresse/fakturaadresse
- Telefonnummer og e-postadresse
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Østlandske Montasje AS samler inn opplysninger gjennom kontaktskjema på nettsiden og gjennom telefonsamtaler. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du ikke vil oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
- Kontaktskjema
- Kontrakt
- Vedlikeholdsavtale
- Risikovurderinger.

Formålet med informasjonen som innhentes

- For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester.
- For å kunne sende relevant informasjon.
- For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom kontaktskjema og kundesenter lagres i vårt CRM-system og brukes til markedskommunikasjon.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Østlandske Montasje AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av produkter og tjenester. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Østlandske Montasje AS.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Når behandling av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Østlandske Montasje AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon 911 25 530
Mail: Cato@ostlandske-montasje.no
Post: Østlandske Montasje AS, Grindalsveien 3, 2406 Elverum.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn